Heissan vain, onpahan nyt loppuviikko ollut melkoista haipakkaa, aika on kulunut leipoen ja siivoten, pyykkiäkin tuli pestyä monta koneellista, en ole hirveästi kerennyt koneellakaan istuksimaan paitsi ihan myöhään illalla ja aika aikasin aamulla, vaikka kokoajanhan tää mulla päällä on, joten esim. facebookista mut saa kiinni aika hyvin päivän mittaan. :)

Sain arvontavoitot valmiiksi ja postiin, niistä tulee sitten alkuviikolla kuvaa tuonne askartelublogiin, jahka pääsevät perille. :) Kortteja pääsen huomenissa taas värkkäämään, nyt ei ole juuri aikaa ja innostusta riittänyt. Luovuin työpisteestäni ja keittiön kaappien siivouksen myötä pyhitin yhden kaapin askartelutarvikkeilleni, ja valtaan tästä eteenpäin aina keittiön pöydän kun askartelen, syynä parempi valaistus ja isompi tila.

Tupakkaa ilman olen ollut nyt 24,5 tuntia ja olo alkaa pikkuhiljaa olemaan parempi. :) Kyllä tästä noustaan ja uusi, savuttomampi elämä odottaa. :) Huomenna meille tulee vauvantuoksuinen vieras, joonan siskontyttö ja tietenkin tuore äiti. Toivon ihan kympillä että saavat asunnon tuosta naapuritalosta, kerettäis oikeasti viettämään aikaa yhdessä! Huomisen illan pyhitän muksuille, ovat jääneet vähän vähemmälle huomiolle nyt kun olen touhunnut ja puunannut paikkoja, huomenna tehdään syksyisestä ilmasta välittämättä lumitähtiä ikkunaan! Kyllä se lumi sieltä tulee. :)

Ja hei, enää 11 päivää ja laivalle!

ja joo, olen todellakin hieman ylipirtee, se johtuu tuosta kun nikotiini pääsee poistumaan elimistöstä ja olo paranee, käyn hieman ylikierroksilla, mutta tasaantuu kyllä muutamassa tunnissa.

Tää lähtee nyt iltapalan kautta tutimaan. :)