Niinhän siinä kävi että joulu meni meikätytöltä yskien ja kuumeillen, joulumieli lensi suurimmaksi osaksi ikkunasta ulos ja ruantekokin tuntui ylivoimaiselta. Kuitenkin urheasti pyynnön mukaisesti lähdin miehen sisaruksille, tunnelma ei ollut erityisen hilpeä, muttei ikäväkään, itseasiassa minullakin oli ihan mukavaa.  Nyt odotan lopullista parantumistani ja ah, matkaamme joensuuhun, mami, täältä tullaan. Saan vielä todennäköisesti kyydin lahteen, jee! Ei junanvaihtoja!

Kiitos lepäilyn ja nukkumisen, olen totaalinen viikkopöllö, en oikein ota selvää mikä päivä on menossa, sen tiedän että viikonloppu nyt on. Mutta sairastumiseni on silti enemmän onni kuin epäonni, univelat on nukuttu pois ja USKOKAA TAI ÄLKÄÄ, tupakointi loppui vihdoin ja viimein KOKONAAN kiitos sen että meinaan muutenkin tukehtua vähän väliä. Eikä yhtään liian aikaisin, vetomme loppumiseen olisi ollut enää 6 päivää. Veikkaan ettei kaverini pidä vedosta kiinni, on jo puhunut siihen malliin että veto on yhtä tyhjän kanssa, ja tekisi kovasti mieleni olla ilkeä, mutta koska pääasia ei tässä ollut risteily vaan oma hyvä oloni ja rahansäästö, annan olla.

Mutta joo, pikaisesti tarkistan kommentit muista blogeistani ja jatkan sairastelua, tiistaihin mennessä pitää parantua jos meinaa jaksaa alehulinassa seikkailla....