Menee jo hermot tähän sairasteluun, kotitöitä kun tekee niin puolen tunnin jälkeen on taas sohvanpohja-kunnossa...aaaaaaaaargh! Tytön kanssa valvottiin viime yö, emmin kuume nousi eilen hurjiin lukemiin, onneksi lähti laskuun lääkkeen voimalla. Outoa tällainen, meillä ei muksut yleensä sairastele, itseasiassa emmillä on nyt ekaa kertaa ihan kunnolla kuumetta, Maxilla muistan kuumetta olleen pari kertaa ja poika täyttää pian neljä..

Max muuten täyttää tosiaan taas vappuaattona vuosia. Olen keikkunut kahden pojalle rakkaan teeman välillä, muumien ja super marion. Siinä on meidän pojan kaksi ehdotonta suosikkia, aamuisin noustaan ylös katsomaan muumit ja on juhlahetki kun saa luvan pelata vanhalla konsolilla marioa. Muumien puolesta puhuu niiden tunnettavuus. Toisaalta olisi kiva koittaa jotain erilaista, kuten marioa, siihen olisi kiva upottaa aikaa, kun itsekkin olen mario -hahmon tuntenut jostain kolme-neljävuotiaasta asti. Viimevuonna pojan synttäreillä oli peikot ja keijut -teema, mutta se menikin sitten enemmän äidin kuin pojan toiveiden mukaan, pojalla oli kivaa kunhan oli kavereita ja kakkua. :D No saa nähdä, onneksi on vielä puolisentoista kuukautta aikaa suunnitella.

Juu, mutta alkaa nuo voimavarat olla sen verran vähissä että painun sohvanpohjalle tyttö kainalossa siemailemaan lämpöistä kaakaota. Hyvää viikonloppua kaikille!