Leikkasin eilen sellaisen 2,5 - 3cm paksun pinon papereita valmiiksi taustapapereiksi kortteja varten. Nyt on niin ihanan helppoa tehdä kortteja kun ei tarvi kuin kaksipuoliset teipit lätkiä papereihin ja koota kortti. Nuo papereiden leikkaukset on inhottavimpia asioita korttien teossa, toinen on varmastikkin se kun välillä iskee kesken kortin teon täysi pimeys, totaalinen blaah. :D Mutta nyt sujuu taas ja piakkoin pitäisi tulla lisää ihania leimakuviakin (JEEEEE!).

Eilen olikin ihan extremeä vääntää kortti ns. tyhjästä että sain sen mukaan ottaa sairaalaan. Veimme tuoreelle äidille suklaata ja pienelle esikoisvauvalle vaaleanpunaisen hiiri-pehmohelistimen. Tyttö on tummahipiäinen ja penteleen pieni. :) Ihana, ihana ja vielä kerran ihana, tää on ihan täpinöissään. Täysi yllätys oli, meinaan laskettuun aikaan oli vielä vajaa pari viikkoa. :) En meinannut pysyä nahoissani kun mies ensin onnitteli siskoaan, oli kiirus puhelimeen. :D

Ai niin, jäi sanomatta, Hämeenlinnassa tuli toissa-aamuna lunta! Eihän se maahan jäänyt mutta oli se hieno fiilis kun poika juoksi kertomaan että "Äiti, äiti, siellä sataa lunta, joulupukki tulee!"... :D Sitten piti pikkumiehelle selitää että ei se pukki nyt ihan vielä tule. :) Lumiukkoakin oli jo kovaa vauhtia menossa tekemään, vaikkei edes maa kerennyt mennä valkoiseksi. :)

Arvatkaas mitä tää oottaa...no sitä risteilyä tietenkin. Apua, saakohan mua millään ilveellä ruottinmaalta pois, siellä on varmaan kaikki jouluvalot yms kun mennään...tai ainakin siitä päätellen että joulutorit pystytetään netin mukaan 23.11.

Juupah, mut tää lähtee nyt askarteleen. :)