Oltiin eilen kaverin kanssa laulamassa karaokea, ihan vesi-limulinjalla, mutta ihan tarpeeksi myöhään meni, aamula kuuden aikaan oli superhyper vaikeeta nousta kakuntekopuuhiin. Itse ilta meni varsin mainiosti, kokeilin uusia biisejä ja meni niistä muutama ihan hyvin. :)

Max huomenna neljä vuotta. Miten ihmeessä aika on kulunut? Vastahan tuo poika syntyi (kauhee klisee, mutta siltä tuntuu...), ja minä täyttäisin muka parin viikon päästä 21 O_o Kaikkea sitä, tuossakin tuntuu että vasta eilen olin kuusitoistavuotias, vaikka näihin vuosiin on paljon mahtunut. Synttäreiltäni en odota mitään ihmeempiä, ei niitä yleensä muista kuin omat perheet (siis äitini puolelta, sekä mieheni) ja hyvällä tuurilla pari ystävää. Yleensä saan kyllä mainita edellisenä päivänä asiasta, jos haluan että joku tulee kahville.

Mennään huomenna piknikille, Hämeenlinnaan on luvattu +20 astetta ja auringonpaistetta. :D Se on kuulkaas kesä melko lähellä nyt. :D

Paino junnaa paikallaan, mutta ei onneksi ole noussut kuin risteilyn aikana tuli yksi kilo lisää, kokonaissaldo on siis nyt -4kg...pikkasen harmittaa kun tuo viisi oli niin hieno saavutus, motivaatio on hieman hukassa, mutta syön mahdollisimman kevyesti kunnes lenkkeilymotivaatio löytyy taas. Salille tahtoisin, ja uimaan <3 Mutta suklaaseen en ole sortunut (jos ei risteilyä lasketa), vaikka sitä on SLY:ltä saadut kolme levyä kaapissa + jonkin aikaa sitten ostamani taloussuklaalevy, josta olisi tarkoitus tehdä suklaakoristeita.

Tahdon vielä tätä kautta kehua hienoa SLY:täni, paketti oli juuri minun näköiseni ja selvästi huomasi että hän on myös lukenut blogejani. :) Kiitos, kiitos, kiitos, ei olisi voinut SLY alkaa minun osaltani (osallistujan roolissa) paremmin. Ja kiitos Katrille että teki tämän mahdolliseksi, tottapuhuen en tiedä olisiko tässä kaiken keskellä enää jaksaminen riittänyt SLY:n pyörittämiseen, kevät on ollut melkoista hulinaa, ja tulee olemaan ihan loppukesään asti, elokuussakin suunnataan taas nokka kohti pohjois-karjalaa ja joensuuta, siskoni kesällä syntyvän vauvan ristiäisiin.

Mutta juu, eipä tässä muuta, minäpä jatkan tätä sukukahvittelun järjestämistä (tai no suku ja suku, maxin mummi ja 2 setää ja täti, mut sukuahan ne nekin, en oikein usko että appiukko olis tulossa, on ollut sen verran kiireinen kevät heilläkin) ja toivottelen kaikille oikein aurinkoista kevätpäivää. :)