Huomenia vain kaikille.

Eli pitipä kertomani ihanaisesta siskontytöstäni Ronjasta, joka on ehkä yksi kekseliäimmistä ja huvittavimmista pikkutytöistä, joita olen ikinä tavannut. :D Ronja oli tosiaan meillä lähes kaksi viikkoa, tuli mieheni ja poikani mukana joensuusta n. viikkoa ennen kuin minä, siskoni ja emmi lähdimme joensuusta.

Tällaista mm. olivat mieheni kanssa touhunneet:

1953214.jpg

Eli siis Ronja pääsi ensimmäistä kertaa elämässään katsomaan IHAN OIKEAA linnaa. Tarkoitus oli myöhemmin tehdä sisäretki tuonne Hämeen Linnaan, mutta tämän anoppini kuolemantapauksen vuoksi se sitten jäi. Mutta voinette arvata kuinka paljon juttua tuli jo pelkästään ulkoretkestä. Toivottavasti pääsen taas ensi viikolla nauttimaan Ronjan seurasta, meinaan saattaa tulla tännepäin taas, kun Emmin synttäreitä juhlitaan näin hieman jälkikäteen. (Meidän Emmi täytti 2 vuotta 18.9.08, mutta koska oli ne hautajaiset seuraavana päivänä niin synttärijuhlia lykättiin ensi viikon perjantaihin.)

Ja tässä vielä serkukset rivissä:

1953217.jpg

Sekalainen joukkio, kuva otettu Kummityttöni kastepäivänä, siksi ovat noin hienona. (Paitsi Maxilla ei ole sukkia...hih)

Meillä on käytössä termi Äititäti, silloin kun nämä serkukset ovat saman katon alla. Jos heille pitää puhua yhtäaikaa, jomman kumman, joko minun tai siskoni, niin itsestämme käytetään silloin termiä Äititäti. :D


Aa, siskostani puheenollen, saatanpa taas Marraskuussa ottaa suunnan naapurimaahamme ja Tukholmaan, seuralaisina mieheni lisäksi isosiskoni ja hänen miehensä. :D Arvatkaas vain, hypinkö riemusta jos tämä reissu onnistuu. :)