Hitusen meinaa vielä aamuisin olla tukkoinen olo ja päätä särkee jos liikaa riehuu, muuten oikein hyvin menee, kuume kesti päivän (tosin olikin sitten tosi korkea, muuta en oikeastaan jaksanut tehdä kuin makoilla) ja kipeä olo on vielä hitusen, sillälailla ettei oikein ole terässä.

Jesss! Pääsen askartelemaan, korttipohjat tulivat tänään, paitsi osa tulee jälkitoimituksena kun ei kaikkia ollut. Mutta kiitos taas Lumikelloille, olen kaikki askartelutarvikekaupat heidän kanssaan tehnyt, ja tyytyväinen olen, kätevää kun voin maksaa paketin joko visa electronilla, tilisiirtona tai postiennakolla, ja paketti on aina tullut nopeasti pienten kaupanpäällisten kanssa. :)

Risteily pyörii tottakai mielessä. Ensin ajattelin hulvatonta shoppailuristeilyä, mutta pikkuhiljaa ajatukset ovat kääntyneet hyvään ruokaan, rauhassa olemiseen ja kullan kanssa ajan viettoon. TOTTAKAI myös shoppaillaan, mutta se ei ole pääasia, nyt otetaan kaikki irti yhteisestä ajasta. :)

Jeps, tällaiset kuulumiset, taidan vetäytyy siivoamaan (joo, olen iltasiivoaja, kaikkein parasta on siivota sitten kun muksut on jo nukkumassa, ihan rauhassa, ilman jatkuvaa kesketystä, homma valmistuu puolet nopeampaa. :) ) ja sitten askartelemaan <3