Tänään rakas mieheni täyttää 22 vuotta. Tai itse hän väittää täyttävänsä 20 jo kolmannen kerran ;) Onnea siis kullalleni!

Itse sen sijaan odotin tänään pakettia saapuvaksi, mutta ilmeisesti confettissa on niin kiire ettei tilaustani ole keretty postittaa, TAI sitten se ei ole vielä meidän postiin saapunut, TAI olen möhlinyt jotenkin maksutavan kanssa ja mulla odottaa siellä 100e:n postiennakko sen sijaan että se olisi ilmainen (lahjakortilla maksettu siis)...kyllä laitoin kaikki tiedot terhin ohjeiden mukaan, joten itse epäilen keskimmäistä vaihtoehtoa, ettei postipoika ole juossut tarpeeksi nopeasti. Eilen paketin on kuitenkin käsittääkseni pitänyt lähteä kun olen tilauksen tehnyt viime viikonloppuna. No, sattuuhan näitä, olen vain kuin kissa pistoksissa niiden tarvikkeitteni ja sen iiiiiihanan kirjan kanssa... Ainiin, tuleeko Confettista ilmoitus kun tilaus on postitettu, nyt en kyllä yhtään muista...No anyway, kyllä se sieltä tulee, tää on vain NIIIIIIIIN malttamaton :D :D :D :D Onneksi älysin tehdä itse sokerimassaa, joten viikonloppuna en varmaan ihan pitkin seiniä kiipeile.

Joo, mutta nyt pitää lähteä siivoilemaan (saattaa tulla vieraita illalla) ja tekemään pullataikinaa, meidän perheenpää kun ei kakuista välitä.