Huomenna näen taas pienen, maailman ihanimman kummityttöni, ette kuulkaas tiedäkkään miten kova ikävä mulla on minun myttyä! Ja tää puunaa ja putsaa, illalla päivitän taas korttejani tänne. Siis mikäli löydän kamerani (aina hukassa kun sitä tarvii!). No, kyllä mie sen aina jostain kaivan. :)

Myös siskoni ja yksi parhaista ystävistäni tulevat titan mukana (sehän se kummallista olisi kun neiti 3kk ilmestyis itekseen oven taakse) ja kuulemma kasa tavaraa...saa nähdä mitä äiti on taas keksiny, viimeksi mukaan lähti peräkärryllinen kamaa, äiti kun on hieman huolehtivainen :D

Olipa kiva herätä keskellä yötä, poika oli tullut viereen, pissannut minun puolen sängystä (ihana herätä siihen et patja on märkä....), mennyt olohuoneeseen, laittanut valot päälle, vaihtanut housut ja jäänyt sohvalle nukkumaan...ja kun kysyin, miksi se piti sänkyyn pissata, pojan vastaus oli "Noku ei se mahtunu pönttöön...." Jaaha. Perusteluhan se sekin.

Mutta nyt kuunteleen peliä ja tekeen pannaria (herkuttelua luvassa... :D No siivouksen yhteydessä saa vähän nauttiakkin, eihän tätä muuten jaksa.