Mutta mitä ihmettä meillä syödään tästä eteenpäin, kun miehellä on kaikki voimakkaat mausteet pippurista alkaen kielletty kokonaisuudessaan ainakin kunnes tuo tähystys on ohi...pitäisi syödä monipuolisesti, mutta ainoa mikä ei ole marinoitua, muttei maksa mansikoita on jauheliha ja erilaiset makkarat, joita taas minun kuuluisi välttää...nyt siis jelppiä, kaikki mahdolliset hyväksi havaitut (niin, voihan jauhelihakeitostakin pippurin jättää pois, mutta mitenkäs on sen maun laita sitten...) miedot mutta maukkaat reseptit saa julkaista kommenttilootaan, ei oikein huvittais syödä jauheliha- tai makkarakastiketta päivästä toiseen...niin ja jauhelihamakaroonimössö tulee jo nyt korvista ulos...ja voi miksi jokaikisessä marinadissa täytyy olla ainakin pippuria, ja miksi marinoimattoman broiskunsuikaleet maksaa euron enemmän kuin marinoidut...

Nyt tökkii kyllä ruuanlaitto...