Nyt saa kyllä taas mässäily jäädä...tai teen mie tänään pullaa, mutta ne menee kyllä pakkaseen pikapikaa vierasvaraksi. Jotenkin aamulla oli taas ihan erilainen fiilis, jaksoin meikatakkin kun lähdin kaupunkiin (EXTRA HARVINAISTA) kiertämään alekoreja ja käymään ruokakaupassa. Ruokakupassa sitten mietin sekä taloudelliselta että terveelliseltä kannalta ruokaa, ja mukaan tarttui sitten sen myötä päiväruokaa ja halpoja makeanhimon poistajia, mm. riitan herkun kevyt mustikkasoppaa ja kevytrahkaa. Ajattelin leivätkin leipoa vaihteeksi itse, vaikka saa nähdä tuleeko siitä mitään, on nimittäin harvinaista herkkua jos minä saan leivät onnistumaan. Aina ne jossain välissä syödään mutta harvoin käy niin että katoavat parin päivän aikana.

S-marketissa oli jokseenkin "hassu" juttu, ne on poistamassa vahvoja pakastuspusseja myynnistä...O_o Kysyin myyjältä ja sanoi että saattavat tulla sitten taas marjastusaikaan takaisin...nyyh, mun hyvät pursotuspussit.... >:/ Ja säilön myös paljon pakkaseen noilla vahvoilla pusseilla, en oikein luota "lirmuihin" pusseihin. :/

Olisi muuten babyshowerien järjestäminen työn alla. Kummilapsen arvioitu saapumisaika olisi 26.2 (tulee aikasemmin, sanoo tämä täti...) ja ennen sitä pitäis jotkut pienet juhlat pitää. Jahka tuo rakas ystäväni vain pääsisi tänne tuomaan niitä muiden osallistujien yhteystietoja niin saisi hommat alkuun. Ei enää kuin reilu kuukausi niin tämä kauan odottamamme kummitädin silmäterä syntyy... :D :D Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!!

Näissä paremmissa fiiliksissä oikein ihanaa perjantaita teille kaikille!