On se kumma, että vaikka tänä aamunakin heräsin ennenkuin kukko kerkes pierasta, niin yhä edlleenkin kukun hereillä, eikä edes väsytä sileen et vois nukkumaan mennä. Pöh. Pöh ja vielä kerran Pöh.

Tosiaan, mulla olis tilauksessa ompelukone. Mulle on iskenyt sisustuskärpänen ja olis ihana ommella esim. lastenhuoneen teemaan sopivia tyynyjä. :) Mutta finanssipolitiikka ei tahdo kulkea käsi kädessä suunnitelmien kanssa. Pöh.

Meillä oli kummallinen päivä tänään, serkkupoika kävi kylässä (extraharvinaista), en puuhaillut mitään ihmeellistä, paitsi paistoin läjän suolasia ja läjän makeita lettuja. Muuten aika onkin kulunut lapsia leikittäessä ja netin sisustusaiheisia sivuja katselemassa. Monet liikkeetkin kolusin ja huomasin että jos tekee paljon itse (entisöi kehyksiä, tekee verhot itse/kaverilla yms) saattaa säästää monta sataa euroa ihan tosta noin vain. Hassua. Aika iso bisnes tuo sisustaminen. Tuli samalla mieleen oma kummisetäni, kätevä käsistään kun on, on mm. tehnyt perheen ruokapöydän itse, ja pojalleen baaripöydän ja pari tuolia...osaisipa itsekkin ja olisi tarvittava kalustus asiaan, tulis muuten väännettyä yksi jos toinenkin kaluste omin pikku kätösin...mutta mulla on yksi iiiiihan pikkiriikkinen ongelma nuissa jutuissa...:D Mulla ei ole pinnaa nimeksikään tuon suuruisiin projekteihin! Mutta jonkun viimeistelemättömän pöydän voisin maalata ja lakata, se olisi kivaa!...pitänee koittaa sästellä vähän taskunpohjalle noita euroja, jos vaikka kesällä pääsis shoppaileen kirpparille. ;)

Hei! Onko jollakulla kokemusta ihan lämpöliimapistoolista, ei ole siis sama kuin kuumaliimapistooli, kuin hyvin tuolla lämpöversiolla pysyy liimatut asiat paikallaan? Minulle tunarille kuulostaisi turvallisemmalta vaihtoehdolta kuin ihan kuumaliimapistooli, sitten olisinkin kädet rakoilla 24/7.

Antakaas muuten kaikki sisustelijat ja askartelijat kivoja linkkejä ja vinkkejä erilaisiin projekteihin joilla voi kaunistaa kotia suht helposti ja pienellä rahalla. :D :D
(Ja jos joku törmää hyväkuntoiseen ompelukoneeseen (käytetty), jonka hinta ei lähentele kovin pahasti kolminumeroista lukua, niin saapi vinkata. :D )

Öitä vaan kaikille!