ja meidän remmi ottaa suunnan kohti Pohjois-karjalaa ja Joensuuta. :D Äidin luokse pariksi viikoksi, kyllä elämä maistuu makealta. :)

Unohdin muuten mainita, ihana siskontyttöni Ronja kävi meillä äitinsä kanssa kylässä tuossa marraskuun alussa, ja koska Ronja on innokas pieni leipuri, me tehtiin näitä:

1125057.jpg

Pikkuneiti otti ja pursotti "ihan itte" marengit keksien päälle ja koristeli. :D Tällä ihanalla pikkuprinsessalla on ikää pian kolme vuotta. Pikkuneit saakin sitten pukilta tätinsä nimissä leivonta- ja koristelutarvikkeita, että saa treenata. Viimevuonna lahjoin ihanaista Ronjaa tefalin minikeittiöllä, on kuulemma ollut todella kovassa käytössä. :D Ja täti on ihan onnessaan.

Hitusen hirvittää taas tuo junamatka hml-jns, siinä kun on taas kaksi alle 10min vaihtoa heti alussa...ei mene mun järkeen miksi lapsiperheiden ja vanhusten elämästä piti tehdä entistä vaikeampaa lisäämällä tuolle välille yhden ylimääräisen vaihdon...puhumattakaan ihmisistä jotka esim. kävelevät sauvoilla, yritä nyt sitten keretä seitsemässä minuutissa laiturilta 2 laiturille 8, oikeaan kohtaan laituria että kerkeät sinne junan kyytiin ennenkuin se lähtee, ne kun ei odota (kokemusta on, meinasin kerran jäädä itse laiturille, juna alkoi hitaasti nykimään eteenpäin kun nostin vaunuja sisälle junaan...ja ei auta vaikka olisit sen 20min ennen siellä asemalla, kun hämeenlinnassakin juna pysähtyy tasan sen kaksi minuuttia, ja ruuhka-aikaan siitä ovesta ei niin vain kahdessa minuutissa sisälle päästä...ja nyt ne on vielä pistänyt tekemään tuon tuplana alle puolen tunnin välein...argh. Tästä syystä en enää suostu kulkemaan kuin intercitylla, arvatkaa tuleeko pikajunassa kiire kun ensin väännät lastenvaunut tavaravaunuun ja sitten vielä änkeet ittes matkustajavaunun ovesta sisälle...Joo, valivali, mutta tiedän että taas tulee valvottua sen edellisen yön ajan ja voin pahoin, kun ajattelenkin itse matkaa. Onneksi olo äidin tykönä maksaa vaivan. Lentäminen on NIIIIIN paljon vaivattomampaa, mutta koska se on huomattavasti kalliimpaa (kun tuonne joensuuhun ei voi edes blue1 lentää...) niin meidän perhe sitten menettää järkensä junassa. :D Yksin matkustaminen ei tulis mulle enää kysymykseenkään, vaikka päästiin kesällä (mentiin mummon hautajaisiin hml-jns-sodankylä) lahteen asti kyydillä niin en ole ikinä vaivalloisempaa matkaa kokenut. Automatka jns-sodankylä menikin sitten oikein mukavasti, rento meininki ja lapset kiltisti. :D NOSTAN HATTUA KAIKILLE LAPSIPERHEILLE JOTKA SELVIÄVÄT TUOLLAISESTA MATKUSTAMISESTA! Minä ja vr ei vain tulla toimeen. :D

Mutta joo, blogissa saattaa olla hitusen hiljaista, koska mun tarvii leipoa 3 kuivakakkua, tehdä piparkakkutalo, pipareita ja keksejä yleensäkin yms, huomenna ja ylihuomenna on pyykkivuoro ja pakatakkin pitäisi joku päivä. :D Joten näiden russutusten jälkeen oikein mukavaa viikkoa kaikille!