Jei ^^

Vanha playstation sanoi yhteistyösopimuksensa irti, eikä pyöritä kuin osaa peleistä, joten pakkohan se oli ostaa meidänkin talouteen dvd-soitin. Halpa, eikä mikään kummallisen merkkinen, mutta se korvaantu Emmin innostuksella, kun sai samalla ns. synttärilahjaksi uuden ti-ti-nalle dvd:n.

Mulla on rakkaussuhde Ti-Ti Nalleen, meidän lapset on oppineet Riitan ja nallejen seurassa monia asioita, ja ennenkaikkea laulamaan ja tanssimaan. Itsekkin niitä pienenä katselleena ei edes ärsytä, vaikka välillä joutuu samaa laulua kuuntelemaan uudestaan ja uudestaan, toisin on esim. teletappien kohdalla, hyvin äkkiä tulee korvista ulos ainainen "uudestaan, uudestaan". :D Mutta Ti-Ti rocks meillä. :D

Meidän piti bongata Miina ja Manu tänään kaupungilla, mutta eipä ollut kisukaksikosta minkäänlaista havaintoa...olinkohan vääränä päivänä liikkeellä (epäilee omaa muistikuvaansa...)?!

Silloin kun Max oli pieni (siis tooosi pieni), olin jotenkin todella vastahakoinen näiden lastentapahtumien suhteen, mutta nykyään niistä repii niin lapset kuin minäkin ilon irti. Mikään ei ole niin upeaa kuin se, kun nuo muksut innostuu jostain...huomenna olisi linnanpuistossa poniajelua 1e laaki, pitäisköhän lähteä?? :D Jos on hyvä ilma niin houkuttelen kyllä miehen mukaan :DDDD Tuskin tuo pikkuneiti mitään asiasta perustaa (paitsi ihanat hepat jokka sanoo ihhahhaa ;) ) mutta isompi voisi olla onnessaan päästessään ajelulle. :DDD

Ainiin, ostimpa minäkin kaupasta marsipaania varmaan ekaa kertaa sitten laihdutusurakkani alun jälkeen (eeei, kun tein mie kummitytön ristiäiskakkuun koristeet...) meinaan on tuon emmin synttärijuhlat tiedossa perjantaina. ^^ Ajattelin tätä uutta Ti-Ti Nallea mukaillen tehdä Ti-Ti -koristeen ja syksyisiä lehtiä. :) Saa nähdä mitä syntyy :)

Mutta juups, näiden iloisten tunnelmien myötä hyvää loppupäivää vain. :)))