On aika taas koota yhteen viime vuoden huippuhetket ja ojanpohjat.

Kun blogiani selaa, huomaa tammikuusta ainakin sen että odotin kärsimättömästi ihanaista confettin pakettiani. Se paketti muuten kannatti, ainoa johon en oikein ikinä ollut tyytyväinen, oli kaulinta-alusta, oma silikoninen muutaman euron alusta on parempi. Vaikken enää leivokkaan julkisesti, on varsinkin marsipaanikaulin ollut kovassa käytössä, se on aivan mahtava, ei tartu taikinat kaulimeen. :) Tammikuussa slkäni vihoitteli vielä pahoin ja taisin olla aika alamaissa. Se on kuulkaas rankkaa ottaa maailmalta turpaansa kerta toisensa jälkeen...

Tammikuussa otin turpaani maailmalta, kun menetin kummiuden erään pienen pojan suhteen. Eipä siitä sen enempää, tämäkin kääntyi iloksi myöhemmin samana vuonna... sain tammikuun loppupuolella tietää että minusta olisi taas tulossa täti...pieni titta-tyttö ilmoitti tulostaan.

Helmikuussa sainkin sitten oikein extrahyviä uutisia kun äiti ilmoitti ekasta matkastani tukholmaan, enpä olisi arvannut ettei jäänyt viimeiseksi...helmikuu oli muutenkin hyvä kuukausi, ainakin blogista päätellen.

Ja maaliskuu alkoikin hurjalla tavalla, leikkasin pitkän tukkani..enkä ole katunut! Maaliskuussa alkoi myös painonpudotus ihan tosissaan.

Huhtikuussa aloitin uuden blogin, askartelugalaxin, uusi harrastus. Huhtikuussa pääsin myös sinne tukholmaan sitten, se oli kyllä kuin olisi aivan uuteen elämään astunut, avasi silmiä tajuttomasti!

Toukokuussa miehelläni todettiin vatsahaava. Minä täytin siinä sivussa 21, ja varattiin risteily miehelle ja mulle kesäkuulle.

Kesäkuussa tuli vuosi mummon lähdöstä. Meillä oli nettiongelmia ja blogikin oli hiljaa. Katri vieraili blogissani tiedottamassa yhteysongelmistani. Titta syntyi viimeinen kesäkuuta.

Elokuussa vasta pääsin kirjoittamaan kunnolla. Sain kunniatehtävän siskoltani, minusta tuli Titta Hannelen sylikummi. Harmi, mutta ilo vaihtui pian ikävän kyyneleiksi ja peloksi tulevaisuudesta. Anoppi nukkui pois 26.8.08. Kun lähdin joensuusta, katkesi nettiyhteyskin, elo-syyskuusta voin sanoa kuitenkin, että rankkaa oli. Koin paljon syyllisyyttä surustani, eihän minulla olisi oikeastaan oikeutta surra anoppiani, muut ovat tärkeämpiä...näin ajattelin. Nyt tiedän ettei kukaan vahingoitu, jos omassa mielessäni suren, hiljaa, mutta kuitenkin.

Lokakuussa Max lähti lomalle yksinään. Kaksi viikkoa mammalassa teki ihmeitä, niin pojalle kuin äidillekkin. :) Lokakuussa päätin myös emännöidä sly6:n jonka ilmoittautuminen on muuten alkanut tänään!

Marraskuussa saatiin heti alkuun vaaleanpunaisia uutisia. Miehestä tuli eno kun ihana pikkumyttynen syntyi. :) Liityin facebookiin ja kävin kolmatta kertaa tukholmassa, hakemassa kotiin rakkaat magnolialeimasimeni. <3

Joulukuu menikin lähinnä stressatessa sitä joulua, vielä loppumetreillä sain ihania uutisia, joista kerron joskus myöhemmin. Loppujen lopuksi, anopin kuolemaa lukuunottamatta ihan hyvä vuosi.

Saldo

Tupakanpoltto lopetettu
Kiloja lähtenyt 12
Uusi harrastus hankittu
Suomen rajat ylitetty
Kastettu yksi kummityttö

Valitettavasti haudattu yksi läheinen.

Ei pöllömpi vuosi, plussia enemmän kuin miinuksia, pesee vuoden 2007 satanolla.