Mies läksi soitteleen, niinkuin joka lauantai. Tiedossa siis pitkästä aikaa kolmistaan kotona oloa lasten kanssa. Emmin yritin tuossa saada nukkuun, mutta ei neiti tainnut nukkua kuin puolisen tuntia.

Nämä on aina vähän kaksipiippuisia päiviä. Joskus menee hyvin, joskus ei. Tänään on ilmeisesti hyvä päivä, emmin yrittäessä saada unen päästä kiinni me Maxin kanssa otettiin ja siivottiin keittiön kaappeja ja tiskattiin. Ajattelin kohta laittaa sämpylätaikinan tulemaan ja jos illalla olisi hetki hiljasta, voisin askarrella muutamat kutsukortit babyshowereihin.

On muuten yllättävänkin rauhallista, suoraansanottuna melkein tylsää. Meillä on yleensä melkein jokapäivä tämä kummilapseni äiti ja hänen esikoisensa kyläilemässä, mutta nyt kun pikku Severi on kipeänä, olemme olleet jo kolmatta päivää ihan omalla porukalla. No, keskitytään nyt vaihteeksi niihin asioihin jotka on roikkunu tekemättömänä.

Olisin teille muuten kaivanut youtubesta tuon miehen bändin "biisinäytteen" mutta ovat ilmeisesti poistaneet sen sieltä, kun ei löytynyt enää. Ei se klippi itsessään ole kovin hyvä, mutta biisi olis ollu, ainakin mun mielestä :)

Vielä muutama päivä ja meidän 5-vee päivä koittaa. :D Saas nähdä mitä tuo ukkokulta on meille keksiny, sillä on yleensä ässä jos toinenkin hihassaan ;)

Nojoo, tämä oli tällaista turhaa löpinää taas, en ole oikein pohtivalla tuulella nyt, kun on yhtä ja toista projektia meneillään. :)