Anteeksi, muut hommat on vieneet niin paljon energiaa ettei ole blogia päivittämään kerennyt. Eilen taas oli tippa linssissä -ei kuitenkaan mistään huonosta syystä, vaan yksinkertaisesti siitä että äitiäni oli haastateltu Karjalaisen netti-tv:seen ja kävin sen videon netistä katsomassa...ikävähän siinä tuli, pakostikkin. Puhelimessa puhuminen yms ei onneksi tällaista aiheuta, mutta kun se oma rakas äiti näkyi ja puhui...sniiiiif!
:D Mulle perhe on tosi tärkeä, ja mun äiti on maailman parhain <3 Onneksi nähdään pian, odotan risteilyä kuin kuuta nousevaa!!

Ystävättäreni synnytys on ihan lähellä, laskettuun aikaan on enää viikko, esikoinen tuli etuajassa. Monena yönä on kuulemma jo supistellut, mutta lopahtaneet sitten ajan myötä. Alkaa jo pikkuhiljaa itseäkin jännittämään tuon ystävän puolesta. :D Millanenhan nyytti sieltä tulee...kaunis ainakin. :D

Bake and partyn arpavoitto tuli maanantaina, mutta en ole sitä vielä kerennyt kuvaamaan, voin kuitenkin kertoa että pakeista tupsahtivat pupumuotti, ovaali koristemuotit, sekä tällainen pääsiäismuna -suklaamuotti. Kiitokset vain koko b&p:n väelle paketista. :)

Mutta juu, taitaa tuo ruoka olla valmis niin tarvii lähtee syömään...meillä tuhotaan tänään porkkanalaatikkoa pakkasesta. :D