Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]



Salainen Leivonta Ystävä - idea on elänyt reilun vuoden. Minulle se on pienimuotoisen juhlan paikka, en olisi IKINÄ uskonut, että se saavuttaa niin suuren suosion ja että ringit sujuvat niin hyvin, kuin mitä ne ovat sujuneet. Erityiskiitokset haluaisin välittää Katrille Kattilaan ja Helmi.fi:lle, kun ovat hoitaneet rinkiä minun poissaollessani. Sainpa myös kerran itse osallistua rinkiin, kiitos siitä. :)

SLY -juhla-arvontaan osallistut niin, että kerrot kommenttilaatikossasi parhaan/eniten tarpeeseen tulleen paketin (noin suunnilleen, ei nyt tarvitse ihan uutta raportointia tehdä :DD ) ja SLY:n joka sen paketin sinulle lähetti. PALKINTO ON LUVASSA SEKÄ ARVONNAN VOITTAJALLE ETTÄ HÄNEN MAINITSEMALLEEN SLY:LLE!! Tarkennan vielä että arvonta koskee 1, 2, 3, ja 4 kierroksilla mukana olleita, eli ensimmäisen vuoden osallistujia, vitosringistä eteenpäin taas sitten ensi vuonna... :D Eikä tarvitse olla ollut kaikissa neljässä ringissä, yhdessä mukana olo riittää.

Kilpailuaikaa on 7.11.08 asti, ja sen jälkeen arvon voittajan.

Kilpailuonnea!

Edit: Jatkoin kisa-aikaa vielä viikolla, kun tuntuu ettei läheskään kaikki sly:hyn osallistuneet ole vielä kuulleet/osallistuneet arvontaan. Eli vielä viikko, toimeksi!